Despre Eveniment

Cea mai tare scoala de improvizatie din lume The Second City – Chicago vine in premiera in Europa! De la producția celebrelor programe de televiziune Saturday Night Live, Second City Presents și Next Comedy Legend până la debutul unora dintre cei mai importanți, premiați și prolifici actori de comedie ca Bill Murray, Steve Carell, John Belushi, Mike Meyers, Martin Short, Tina Fey, Jhon Candy și Stephen Colbert, compania teatrală “Second City” vine pentru prima dată în Europa pentru a susține un curs intensiv de 3 zile la București!

UNDE

Școala de Actorie InLight
București, România
Str. Sfinții Apostoli, Nr. 44
0743679062

CÂND ȘI CÂT

19-21 Aprilie 2019 (V-D)
550 Euro


Despre Workshop

Veți fi unii dintre cei care au Second City în repertoriu.

Cursurile intensive de actorie și improvizație pentru adulți ajută cursanții să pătrundă în filosofia și metodele pe care Second City le folosește pentru a găsi, a explora și a crea conținut. Aceste cursuri reprezintă o modalitate vie și proaspătă de a studia procesul creativ și de a-și atinge potențialul.

Cursanții vor înțelege bazele improvizației, vor învăța cum să creeze situații scenice, cum să dezvolte personaje și cum să interacționeze cu partenerul de scenă. Vor învăța despre principiul „Da, și”, precum și unele jocuri de improvizație bine stabilite, folosite de artiști pe Scena Improvizației din Chicago. Veți fi unii dintre cei care au Second City în repertoriu. Cursul se va ține exclusiv în limba engleză.


Traineri

“Second City” vine pentru prima dată în Europa pentru a susține un curs intensiv de 3 zile la București!
Jonny Nelson

Jonny Nelson

Profesor și improvizator în cadrul Second City
Jessica Mitolo

Jessica Mitolo

Regizor și profesor de actorie și creative writing în Chicago, Illinois

Înscrie-te acum!

50% din locuri au fost deja ocupate
Evenimentul începe în

Despre Second City

Cea mai cunoscută companie teatrală de improvizație din lume.

Second City este cea mai cunoscută companie teatrală de improvizație din lume, fiind de asemenea cea dintâi trupă de teatru de improvizație. Oferă de 60 de ani spectacole în fiecare seară, nenumărate cursuri de actorie și improvizație pentru adulți, copii și actori profesioniști și are propria agenție de casting în căutare de talente.

Second City a fost deschis la 16 decembrie 1959 și de atunci a devenit unul dintre cele mai influente și prolifice teatre de comedie din lume.


Improvizația

Una dintre cele mai importante calități pe care le deține un actor.

Improvizația este una dintre cele mai importante calități pe care le deține un actor. Dacă în cei 8 ani de existență, InLight a creat o tehnică unică de abordare a artei actorului, urmărind îndeaproape conceptul de adevăr, Second City se axează în primul rând pe puterea de improvizație a actorului, urmărind să aprofundeze comedia în cele mai mici detalii.

 

 


Locație

Str. Sfinții Apostoli, Nr. 44 , 040091
București, România

Pentru mai multe informații ne puteți suna la 0743679062 sau ne puteți scrie pe contact@inlightcenter.ro

Înscrie-te acum!

Second City este cea mai cunoscută companie teatrală de improvizație din lume, fiind de asemenea cea dintâi trupă de teatru de improvizație.