ÎNVAȚĂ ACTORIA DE FILM!

După succesul cu Ilegitim de la Berlinale 2016 și experiența a 2 filme de scurtmetraj și a peste 40 de grupe în care au jucat elevii noștri, scoatem cu tine la lumina zilei un actor complex pregătit să participe în proiecte ample de actorie film!

parallax background

Te învățăm să înțelegi actoria la un alt nivel!

Pe baza îndrumării profesorilor de actorie de la InLight, a libertății improvizației și a studierii mecanismelor filmului, paleta de personaje pe care le vei juca va fi una plurivalentă. Fie că îți dorești să creezi, să mărturisești sau să emoționezi, să lași o amprentă diferită sau să experimentezi, la acest curs vei demonstra că ești ceea ce gândești!


CE PRIMEȘTI DE LA ACEST CURS

24949
cunoștințe de bază pentru participarea ta la casting-uri naționale și internaționale
images
intri în baza de date InLight care are parteneriate cu agențiile de casting din Europa și S.U.A
download
înveți ce să faci pentru a participa la casting-urile de peste hotare
images (3)
posibilitatea de a fi redistribuit în proiecte de anvergură
download (2)
dobândești mecanismele procesului scenic sub îndrumare profesională recunoscută
cinema
practici scenaristica prin construirea liberă a secvențelor de scenariu
images_1
înțelegi și exersezi limbajul cinematografic
download (3)
reproduci secvențe din filme consacrate prin tehnica de actorie InLight
images (4)
îți stimulăm creativitatea și ai ocazia să-ți exprimi personalitatea și să înveți jucându-te
download (1)
te întâlnești cu profesioniști consacrați din regie, sunet, editare și imagineAGENDA CURSULUI

 • Ziua 1

  Ne jucăm serios! Vom aborda pe rând mai multe particularități pentru a înțelege instrumentele pe care le folosește tehnica de actorie de film InLight: explorarea propriei personalități și a personalității celuilalt - facem exerciții de interacțiune și cunoaștere personală, lucrul în echipă, studiezi limbajul cinematografic și înveți termenii uzuali de pe platoul de filmare, înveți cum să-ți construiești un C.V. și cum să arate un headshot pentru cariera de actor de film. Parcurgem împreună traseul tehnicii Stella Adler, primești informații scrise despre frații Lumière - pionierii cinematografiei, Stella Adler - baza școlii de film americană, Actors Studio. Analizezi și lucrezi secvențe din mai mulți autori de gen: Tarkovsky, Ingrid Bergman, Adrian Sitaru, Roman Polanski, Elia Kazan și alții. Organizăm sesiune de Q&A cu un invitat mișto din industria de film!
 • Ziua 2

  Aprofundăm! Continui să studiezi și să joci secvențe din filmele care abordează realismul psihologic. Înveți cum să lucrezi cu departamentu de sunet și lumini. Începi să faci construcție de personaj și să scrii secvențe de film, studiezi construcția de personaj a unor actori celebri. Înveți despre tehnica de montaj, și cum să fii pregătit la un - casting de actorie. Primești 2 scene de film pe care începem să lucrăm: una de autor și a doua scrisă chiar la acest curs. Continuăm construcția de personaj pentru aceste secvențe de film - prin tehnica interviu și fișă de personaj. Înveți să faci singur un self tape și un show-reel pentru casting-uri interne și internaționale!
 • Ziua 3

  Azi filmăm! Ești fotografiat pentru headshot - pachet media. Lucrezi la personajele textelor de autor. Lucrăm pe secvențe propuse în zilele anterioare pe secvențe construite de tine și colegii tăi. Studiezi tehnica de machiaj. Începem filmarea pentru showreel-ul tău. Vei primi materialele video în maxim două luni de la terminarea cursurilor. Succes în noua ta carieră în industria de film!

TRAINERI


 
 

Alina Grigore

Actriță


 

REZERVĂ UN LOC PENTRU TINE!

PREȚ : 1300 lei
(Plata se va face integral în maxim 5 zile de la data înscrierii)

Durata cursului este de 3 zile: Vineri 11:00-16:00. Sâmbătă - 11:00-19:00. Duminică - 11:00-19:00.
Grupele sunt formate din 6 - 12 persoane.
 

    
   

  TESTIMONIALE


  „Cred că cel mai aprig dor e dorul de copilărie când joaca era o treabă serioasă și credeai că poți deveni orice vrei în viață și când aveai cei mai ciudați și nepotriviți prieteni. Pentru mine, InLight e ca o a doua copilărie, o reconectare cu acea parte din mine care e mereu curioasă, care e într-o permanentă căutare și care are curaj să accepte ce găsește. Aici am cunoscut cei mai interesanți oameni și toți sunt diferiți.Interacționând, mi-am descoperit laturi ale personalității mele, am învățat un concept extraordinar despre actorie și adevăr care mi-a crescut apetitul pentru a observa oamenii și reacțiile din jurul meu.” (Adriana Dănăilă)


  „Pentru mine InLight este un experiment, chiar o viziune a ceea ce ar putea fi societatea în variantă micro. Aici am găsit contextul potrivit în care să mă pot descoperi, în care să pot simți deschiderea firească a inimii. Aici, timid, am început să mă desfășor fără ascunzișuri. Un paradox, de altfel... Actoria îți „smulge”, rând pe rând, toate măștile pe care societatea ți le impune încă din copilărie… și rămâi tu, cel care ești cu adevărat, în toată splendoarea ființei. Și de aici totul este magie!” (Alexandra Cârcu)


  „M-am apucat serios de actorie acum 3 ani, fără să am prea mare habar în ce mă bag și fără prea multe cunoștinte despre treaba asta, doar dorința de a învăța și multă pasiune. Și cum atunci când gândești și simți că trebuie să faci ceva, universul are grijă să te ducă în locurile potrivite, am ajuns la InLight. Acest loc unde vin oameni speciali, talentați și mega mișto. Și iată că s-au făcut doi ani de când am „aterizat” în școală. În acest timp am acumulat foarte multe informații, am legat prietenii cu oameni extrem de cool și am evoluat enorm în actorie și nu numai. Energia pozitivă - care circulă în InLight e incredibilă - o simți din primul moment când intri acolo și asta datorită profesorilor și oamenilor care se ocupă de școală, se știu ei.” (Tury Akbari)

  Teaser Curs de Actorie Film Intensiv

  De Alina Grigore, împreună cu elevii Școlii de Actorie Inlight