Profesorii cursurilor InLight

Alina Grigore

Alina Grigore

Actriță

„La 13 ani am avut șansa să intru în trupa de teatru Teen-Act a Colegiului Național Petru Rareș, fondată și condusă de Erwin Shimsensohn. Am învățat acolo să lucrez cu încredere în tot ceea ce făceam. Rezultatele mele școlare s-au îmbunătățit considerabil și dintr-un copil introvertit am reușit să mă adaptez unei societăți care, pe atunci, mi se părea haotică. Am ajuns adult și am continuat să practic exercițiile și jocurile de actorie în tot ceea ce făceam, ani la rând. Pun rezultatele ulterioare pe seama dezvoltării mele în cadrul trupei și a facultății de actorie. Am avut șansa să lucrez în SUA cu specialiști în domeniu și azi înțeleg că: Eşti ceea ce gândești. Bine ați venit InLight!”

Laura Manea

Laura Manea

Actriță

„Întâlnirea mea cu teatrul, mai ales la o vârstă foarte fragedă, pot spune că mi-a schimbat viața. La 12 ani m-am hotărât că asta vreau să fac de acum înainte și de-atunci nici nu mi-am pus problema vreodată să fac altceva. Actoria m-a învățat ce înseamnă responsabilitatea, disciplina, să fiu liberă, să mă exprim, să fiu creativă și mai presus de orice să pun pasiune în tot ceea ce fac. În InLight mă bucur de fiecare dată când întâlnesc oameni cu adevărat pasionați și frumoși.”

Liviu Vizitiu

Trainer

``Încă de la vârsta de patru ani cântam toate melodiile pe care le auzeam în absolut orice fel de context și nu mă sinchiseam de cei care se uitau și/sau se mirau de mine. Bunica mea avea o vorbă: „...fiecare să își cunoască locul!” – în actorie ca și în viață este de importanță majoră ca fiecare să își descopere locul, sensul și să își defineasca continuu valoarea. Întotdeauna mi-a plăcut să învăț, orice – a ști este a înainta, a înainta este mișcare, mișcarea este viață. Pasiunea pentru actorie am descoperit-o în 2010 când am participat la primul proiect de teatru profesionist. Vă invit la InLight, pentru că aici fiecare își găsește „locul” sau măcar începe să-l caute!``

Profesor Curs de Coregrafie

Cezara Banu

Dansator profesionist

“Totul a început la vârsta de 6 ani. Încă nu sunt sigură ce m-a atras mai tare: rochiile sclipitoare sau mișcările armonioase pe ritmuri variate de muzică. Dansul este pentru mine un stil de viață, prin care îmi pot exprima cel mai bine trăirile, într-un mod diferit față de viața de zi cu zi. El m-a ajutat să mă dezvolt ca persoană, mi-a înfrânt timiditatea, problema copilăriei mele, la a cărei rezolvare nu găseam răspuns. Vă invit să experimentăm provocarea de a ne bucura împreună de cea mai frumoasă modalitate de exprimare a corpului uman.“

Profesor Curs de Producător Creativ

Mirona Radu

Producător/Trainer

”În copilărie iubeam să inventez povești și să pictez, în adolescență citeam cu o sete de nestăvilit, iar tinerețea m-a apropiat de fotografie și muzică clasică. Dar cum să nu iubesc Filmul?
Poveste, poezie vizuală, emoție, adevăr, umor, mister. Atâta forță de expresie prin toate acestea cumulate! Mai mult de-atât, pentru mine clar filmul e un mediu în care pot să fiu mai aproape de oameni, un mediu în care îi înțeleg pe ceilalți și totodată în care reușesc să mă exprim și să mă fac înțeleasă.
Ca trainer, am încercat întodeauna să nu ofer informații predând distant, ci mai degrabă oferind stări de spirit, asistându-i pe ceilalți în dezvoltarea lor și în căutarea lor către sine, către frumosul din ei.”