Skip to main content

Vă mulțumim,

Tuturor pentru: energie, pentru prezență, pentru pasiune și nu în ultimul rând pentru susținere. Juriului, actorilor participanți, dar și celor neparticipanți anul acesta dar care cu siguranță vor face furori la anul. Menționări speciale: Unteatru, Heidi Chocolate, Wood Be Nice, Teatrul de Artă Dream&Act.

Suntem bucuroși că „am făcut-o!” și anul ăsta, ITF 2018, ediția #3, sau Festival de Piese Imperfecte, singurul festival pentru actori neprofesioniști/imperfecți de la noi. A fost un roller-coaster de actorie, pasiune, prietenie și nebunie. E minunat să lucrezi cu oameni pasionați, e minunat să faci un festival de teatru pentru neprofesioniști, e minunat să aduni oameni la un loc pentru a promova arta, actoria, pasiunea pentru viață.

Anul acesta au fost spectacole de începători, spectacole de avansați și spectacole de la alte școli de actorie – Teatrul de Artă și Dream&Act. Suntem aproape de final, adică…:

„Cioc, cioc, cioc!”

„Cine eee?…”

„Premiereeeeeeeeaaaa!…”

„Șiii premiul pentru cel mai buuuuun…”…dar până acolo mai sunt câteva momente de pregătire și emoții și câteva surprize.

Mulțumiri speciale pentru: Diana Papuc, Eduard Geapană,Cristina Lupașcu, Ioana Marica și tuturor grupelor de avansați dar și de începători, și cu siguranță că mai sunt mulți pe care nu îi putem cuprinde în această listă și pe care îi rugăm să ne ierte că nu i-am menționat.

 

Ați fost minunați cu toții!

 

InLight se înclină cu toți cei șapte ani de acasă – Vă mulțumim!

 

#ITF2018 #festivaldepieseimperfecte #șapteanideacasă

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.