Skip to main content

Avem Curs de Actorie Film – proaspăt de primăvară!

https://inlightcenter.ro/curs-actorie-film/

Primăvara a sosit – cursul de actorie film e pregătit!

După succesul cu Ilegitim de la Berlinale 2016 și experiența a 2 filme de scurtmetraj și a peste 40 de grupe și 30 de spectacole în care au jucat elevii noștri, scoatem cu tine la lumina zilei un actor pregătit de casting-uri naționale și internaționale!

Te învățăm să înțelegi actoria la un alt nivel!

În baza îndrumării profesorilor de actorie de la InLight, a libertății improvizației și a raportării la
propria personalitate, fie că îți dorești să creezi, să mărturisești sau să emoționezi, să lași o amprentă diferită sau să experimentezi, în acest curs de actorie film vei demonstra că ești ceea ce gândești!

Curs de Actorie Film

Ce faci la curs?

Înveți actoria de film atât prin diferite tehnici deja consacrate, cât și prin tehnica InLight. Experimentezi comunicarea directă dintre scenarist, actor și regizor și lucrezi pe secvențe de film cu specialiștii din echipa filmului Ilegitim.

În cadrul cursului te întâlnești cu invitații noștri – profesioniști consacrați din următoarele domenii: regie, sunet, editare și imagine și în plus, înveți procesele de critică și analiză de film. Lucrezi secvențe din filme reper pentru genul lor și vei studia regizorii reprezentanți ai filmelor de gen și de autor. Joci rolul unui personaj în raport cu sistemul tău de valori și ai un insight în experiența personală a unor actori și/sau regizori renumiți. La final ți se acordă, bineînțeles, diploma cursului.

Ce primești?

La final vei avea un self tape sau showreel cu secvențe tale de film și pachet complet media de prezentare a actorului pentru casting-uri naționale și internaționale. Intri în baza de date InLight care organizează în permanență casting-uri pentru producții de filme românești și internaționale.

Dacă vrei mai mult și îți dorești să joci un rol de festival într-un film de scurtmetraj, doar în urma finalizării cursului de Actorie Film ai posibilitatea să te înscrii la cursul de Actorie Film Premium producția unui film de scurt metraj are costuri ridicate, drept pentru care și prețul pentru acest curs vei vedea că este diferit. Mai multe detalii aici: https://inlightcenter.ro/curs-de-actorie-film-premium/.

Preț și alte detalii?

Grupele sunt formate din 8-10 cursanți.  Dacă ai  între 14 și 65 de ani și ești interesat să abordezi arta actorului de film și chiar să începi o carieră în industria creativă a actoriei, înscrie-te acum!

Costul cursului  este de 650 de lei/lună. Durata cursului este de 6 luni cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, iar şedinţa este de două ore.

Altceva?

De asemenea, InLight a oferit întotdeauna tuturor cursanților săi ocazia să participe sau să joace în proiecte culturale: spectacolele de teatru și filmele pe care le produce!

Tehnica de lucru pe care o abordăm este evolutivă, fiind modificată anual în funcție de nevoile și aptitudinile cu care fiecare generație de cursanți vine. Tehnica este recunoscută la nivel național și european și a dat roade de-a lungul timpului atât în cadrul proiectelor de actorie teatru, cât și în cadrul proiectelor de actorie film: Triptic, River-Bet și mult premiatul lungmetraj Ilegitim.

Trailer Ilegitim: https://www.youtube.com/watch?v=vObaP19fv8Y

Ilegitim la Festivalul Internațional de film de la Berlin 2016:

http://www.berlinale.de/en/archiv/jahresarchive/2016/02_programm_2016/02_Filmdatenblatt_2016_201609051.php#tab=video25&item=25

 

Hai și tu la cursul de actorie film!

https://inlightcenter.ro/curs-actorie-film/#inscriere

 

Echipa InLight!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.