Skip to main content

Luni 16.01.2017, am prezentat la UNTEATRU premiera piesei ”Où sont les enfants ?”. Textul a fost rezultatul unui efort creativ comun dintre profesorii școlii de actorie InLight și grupa LightRoom reprezentată prin  minunații care urmează: Eliza Micu, Laura Negrescu, Casandra Anton, Anca Tatomir, Elena Filip, Mihai Lovin, Andreea Tudor, Răzvan Marius Mihai, Florin Stoica și Liviu Vizitiu.

Spectacolul a fost examenul final pentru grupa LightRoom, care în felul acesta a absolvit cursul de Actorie InLight Începători. Am avut ocazia să vedem un spectacol despre prietenie, bucuria și magia copilăriei și provocările vieții de adult, toate prezentate într-o lume din ce în ce mai prinsă în mediul digital în care cu toții trăim din ce în ce mai mult.

Cursanții și-au însușit conceptele de bază ale cursului de Actorie InLight și ne-au surprins cu originalitatea creativității lor. Adevărul și raportarea la partener, împreună cu urmărirea scopului sunt elemente care ne-au oferit un spectacol de calitate, un spectacol de artă a actorului. Fiecare dintre cursant a învățat să-și folosească inteligența emoțională în raport cu celălalt, pentru a da forță personajului. Cel mai important au atins un concept de bază al tehnicii pe care o predam, respectiv cel de curaj, respectiv au urcat pe scenă și ne-au oferit o experiență memorabilă.

Mulțumim grupei LightRoom pentru profesionalism, seriozitate, incredibila creativitate, nebunie și nu în ultimul rând pasiune! Îi puteți admira în link-ul de mai jos în imagini de la curs și în curând și poze de la spectacol!

Grupa “LightRoom”

Mulțumim și tuturor celor care ne-ați fost alături în orice fel!

Echipa InLight!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.