Skip to main content

La sediul InLight din 18.07.2016
„Hai s-o facem!…așa că am făcut-o!…” Spectacol – „Martorii Lui Charlie” –Scoala de Actorie InLight. ”Ești ceea ce gândești”. Deci ceea ce gândești, reprezintă și devine realitatea ta, viața ta. Acesta este motto-ul nostru și îl urmărim cu sârguință și îndârjire. Așa ne-am „construit” viața, prieteniile, carierele, școala de actorie, așa am făcut un film care a fost selectat și premiat la Berlinale 2016.

InLight îți propune să facă un film împreună cu tine. De ce aș vrea să fac un film? Depinde bineînțeles de tine și de motivațiile tale. Propunerea noastră e să vezi care este procesul dezvoltării unui film, cum simți experiența în sine, îți propunem să lucrezi cu tine și cu cel din fața ta. Despre ce ar fi acest film? Va fi un film bun despre tine așa cum se face un film bun: cu adevăr, raportare la partener, relație în scenă, cu scop și mijloace, mesaj și fir roșu al poveștii.
După succesul cu „Ilegitim” de la Berlinale și experiența a peste 20 spectacole de teatru susținute în premieră la Godot Cafe Teatru, Teatrul de Artă, Teatrul Apropo și altele cu peste 40 de grupe, vom scoate împreună cu tine la lumina zilei un rol de excepție – un rol de festival. Îți vom filma povestea cu o echipă profesionistă. Rezultatul? Un film de scurt-metraj cu tine în rolul principal. Filmul îl vom înscrie la festivaluri de film din Europa și nu numai.

“Ilegitim”, lung-metrajul în regia lui Adrian Sitaru şi Alina Grigore, coproducție InLight, a fost premiat de “Confederaţia Internaţională a Cinematografelor de Artă” (C.I.C.A.E. AWARD) în cadrul unuia dintre cele mai selecte şi cunoscute festivaluri de film din lume “Festivalul Internaţional de Film de la Berlin”, www.berlinale.de, la secţiunea de avangardă “FORUM”. Filmul a lucrat cu absolvenţi ai şcolii de actorie InLight în mai mult de jumătate din distribuţia sa.
Publicaţii de renume precum “Le Figaro”, “Screendaily” și “Cineuropa” au apreciat şi aplaudat actoria de calitate, una dintre cele mai măgulitoare critici fiind: “stellar acting”. Tu ce fel de film vrei să faci: film de festival, film de underground, film de lungmetraj, film realist, film de Cannes, film de Oscar, film de Berlin? Fă-l cu noi!

Vrei să te descoperi, să scoți scânteia de lumină magică din tine și să o prezinți lumii? Vrei să faci un rol într-un film de festival? Hai cu noi! Hai și tu la Cursul de Actorie Film InLight!
Înscrie-te aici!

Echipa Inlight!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.