Skip to main content

Grupa Game of Cards a fost o grupă efervescentă, mereu pusă pe învățat, pe aflat tot ce e nou, care a acceptat toate provocările și a testat limitele actoriei de teatru cu orice ocazie. O furtună pe scenă, o energie tânără atât pe scenă, cât și în afara ei.

Au prins imediat toate conceptele de bază ale actoriei de teatru pe care și le-au și însușit. Colectivul divers a creat un spațiu propice pentru a schimba idei preconcepute sau fixe. Prin iscusința proprie finisată la cursul de actorie ne-au arătat bucuria de a fi pe scenă în adevăr și situație. Încă de la de la primul curs au abordat actoria cu hotărâre și elan, fapt care i-a ajutat să obțină performanță și echilibru în traseul personal al fiecărui membru.

Acest grup luminos și profund a pus în scenă un spectacol metaforă despre multiplele fețe ale omului, abordând actoria în stilul personal, jucăuș dar curat în același timp.

În încheiere, vă mai spun doar că toți s-au înscris la cursul de actorie teatru avansați unde abia așteptăm să vedem ce ne pregătesc împreună cu Alina și Laura, profesoarele coordonatoare!

Mai multe detalii și info despre grupa Game of Cards în link-urile de mai jos!

Mult succes în continuare!

 

https://inlightcenter.ro/portfolio/grupa-game-of-cards/

https://inlightcenter.ro/portfolio/oblivion/

 

Echipa InLight!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.