Skip to main content

Trei artiști români, din domeniul actoriei, sunt invitați în acest an în secțiunea ”Berlinale Talents” a celui mai renumit Festival de Film din Europa, cel de la Berlin.

Cei 3 români talentați care vor călca pe covorul roșu de la Berlin în luna februarie sunt Flavia DimaIoan Antoci și Alina Grigore.

După ce a impresionat cu rolul din “Ilegitim”, Alina Grigore a trecut in spatele camerei de luat vederi. Artista își dorește să demonstreze că poate fi un scenarist și regizor la fel de bun, iar invitația de la Berlinală îi dă speranțe mari.

În plus, Alina Grigore s-a întors de curând din Los Angeles, unde a avut parte de o întâlnire surpriză, potrivit unui comunicat de presă. Deborah Aquila, celebra directoare de casting și profesoară de actorie, cea care a făcut casting pentru filme ca Sex Lies and Videotape sau La La land și fondatoare a uneia dintre cele mai celebre școli de actorie din L.A, a fost impresionată de tennicile de predare folosite în Centrul de Creație InLight al Alinei Grigore.

Îi felicităm și le mulțumim pentru contribuția lor la dimensiunea culturală și informațională a spațiului nostru mioritic. Suntem mândri de românii noștri!

#Berlinale2018 #InLight #unfuckRomânia #ilegitim

sursa: https://goo.gl/uGNAov

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.