Skip to main content

Inlight este în continuă evoluție – avem tot timpul idei noi, proiecte în derulare cât și un întreg repertoriu de succes. Ultimul proiect de lungmetraj la care lucrăm este, bineînțeles, momentan secret, însă nouă ne place să destăinuim secretele noastre cu voi, cei care ne urmăriți constant. Actorii au început să lucreze la personaje de câteva luni bune deja, după tehnica de lucru InLight folosită și la Ilegitim – lungmetraj premiat la Berlinale 2016 cu Premiul C.I.C.A.E. si nu numai.

Distribuția este formată în majoritate din studenți InLight care au absolvit cursurile de actorie teatru și/sau film sub îndrumarea profilor noștri. Povestea este creată după un scenariu scris de Alina Grigore, unul dintre fondatorii InLight și coscenarist al filmului Ilegitim.

Avem în continuare multe proiecte în plan, însă avem și mai multă pasiune pe care vrem s-o împărtășim cu oricine dorește să se contamineze de microbul actoriei. Pentru mai multe detalii despre Cursul de Actorie Film intră pe link-ul de aici:https://inlightcenter.ro/curs-actorie-film/#inscriere.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.