Skip to main content

…”Și Premiul Pentru Cel Mai Bun…se acordă…”…va urma!…

Este Vineri 18.11.2016, s-a încheiat a doua săptămână de festival InLight Theater Festival 2016 #1. Am avut cinci spectacole în care am urmărit cu emoție – două spectacole din categoria Actorie InLight Începători – Oblivion (grupa Game of Cards) și Captivi (grupa Light House) și trei spectacole din categoria Actorie InLight Avansați – Taxi Vinil de Alina Nelega (grupa High Lights), Autobahn de Neil LaBute (grupa Sky Target) și Lovin` Cehov, un spectacol colaj cu scene din Pescărușul, Trei Surori și Unchiul Vanea, un tribut adus lui A.P. Cehov (grupa DeLight).

Felicitări tuturor pentru încheierea cu succes a sesiunii de spectacole. Urmează premierea și afterparty la teatrul Unteatru vineri 18 octombrie începând cu orele 19:00. Vrem să mulțumim încă o dată tuturor celor care s-au implicat  în realizarea proiectului cu mult entuziasm, prietenie și bucurie:  Adriana Dănăilă, Alexandra Ivanciu, Andreea Tudor, Ruxandra Manea și Razvan Jelea. Mulțumim UNTEATRU și Teatru de Artă pentru sprijinul acordat. Mulțumim tuturor actorilor pentru efortul depus în aceste zile și nu în ultimul rând spectatorilor care au venit să vizioneze spectacolele din festival, motiv pentru care din nou vrem să subliniem că plănuim ca InLight Theater Festival să devină o tradiție anuală.

Mulțumim bineînțeles juriului pentru experiență și răbdare: Mircea Gheorghiu – conferențiar universitar în cadrul UNATC la catedra Arta Actorului, Ioana Flora – actriță de film, teatru și televiziune, Anca Maria Colțeanu – regizor de teatru și televiziune, Alex Buescu – actor de teatru și film și Diana Bădica – scriitor și absolvent al școlii InLight.

Am râs, am plâns, ne-am bucurat și am trăit intens aceste două săptămâni. Împreună am făcut posibil InLight Theater Festival 2016 ediția #1. Te așteptăm să ne fii alături în continuare în aventura în care împreună am pornit cu InLight acum cinci ani în 11.11.2011.

Îți mulțumim și te așteptăm și la InLight Theater Festival ediția #2!

Echipa Inlight!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.