Skip to main content

Vineri 11.11.2016, de ziua în care InLight a împlinit 5 ani, s-a încheiat prima săptămână de festival din InLight Theater Festival 2016. Am avut cinci spectacole în care am urmărit: actori din primele grupe, actori din grupe mai recente dar și actori pe care îi veți urmari și în spectacole de avansați.  Cele cinci piese prezentate până acum au fost: Martorii Lui Charlie, Cool-orile Bucureștiului, Carousel, Invlountar-a doua viață și Cioburi de Lucreția. Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat în organizare ca și voluntari și nu numai: Andreea Tudor, Eduard Anton, Daniel Ciochină și mulți alții. Mulțumim Unteatru pentru tot sprijinul și deschiderea cu care ne-au primit, pentru energia cu care rezistă la repetiții și apoi seara până la final când pleacă și ultimul compnenet al echipei InLight.

A fost o săptămână plină dar în definitiv ne-am bucurat de teatru și actorie. Împreună am privit și analizat ceea ce Stella Adler numește: ”Radiografia spirituală și socială a prezentului – Teatrul”.

Te așteptăm în continuare să ne fi alături și în cea de-a doua săptămâna la „InLight Theatre Festival”. Ne vedem Luni 14.11.2016 din nou la Unteatru în str. Sfinții Apostoli nr. 44 și la Teatrul de Artă București în str. Sfântul Ștefan nr. 21, cu două premiere noi nouțe de la secția InLight Actorie Începători: Oblivion și Captivi. Pentru mai multe detalii despre program te rugăm să vizitezi https://inlightcenter.ro/inlight-theater-festival-07-18-noiembrie-2016/.

Îți mulțumim!

Echipa Inlight!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.