Skip to main content

Vă mulțumim,

Tuturor pentru energie, pentru prezență, pentru pasiune. Juriului, actorilor participanți, dar și celor neparticipanți anul acesta dar cu siguranță la anul. Unteatru, Heidi Chocolate, Moara de Hârtie, Wood Be Nice, Autonom Rent-A-Car, Farmexpert, Teatrul de Artă, Teen Media Academy și lista poate continua.

Suntem bucuroși că „am făcut-o!” și anul ăsta, ITF 2017 sau Festival de Piese Imperfecte, singurul festival pentru actori neprofesioniști/imperfecți de la noi. A fost un roller coaster de actorie, pasiune și nebunie. E minunat să lucrezi cu oameni pasionați, e minunat să faci un festival de teatru pentru neprofesioniști, e minunat să aduni oameni la un loc pentru a promova arta, actoria, pasiunea pentru viață.

Anul acesta au fost spectacole de începători, spectacole de avansați și spectacole de la alte școli de actorie – Teatrul de Artă și Teen Media Academy. Suntem aproape de final:

„Cioc, cioc, cioc!”

„Cine eee?…”

„Premiereeeeaaaa!…”

„Șiii premiul pentru cel mai…”…dar până acolo mai sunt câteva momente de pregătire și emoții.

Mulțumiri speciale: Diana Papuc, Eduard Geapană, Sorana Someșan, Andrei Hruscovschi, Cătălin C. Gheorghe, Elena Filip, Ionuț Ciotir, Ioana Marica, Nicolae Stancu, Andreea Tudor, Liviu Crăcană, avansaților, și cu siguranță că mai sunt mulți pe care nu îi cuprind acum.

Ați fost minunați cu toții!

InLight se înclină!

 

#ITF2017 #festivaldepieseimperfecte

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.