Skip to main content

În urma a șase ani de cercetare și lucru cu actorii în InLight, am dezvoltat o programă care a fost croită atât în jurul tendințelor actuale ale actoriei de teatru, cât și a interacțiunii directe cu fiecare cursant care ne-a călcat pragul. Considerăm că programa noastră este una care a evoluat și va evolua permanent în funcție de tine, cel care creezi alături de noi. Ca  hub de cercetare ne place să considerăm că ne lăsăm zilnic luați prin surprindere permițând astfel o evoluție activă a programei cursurilor.  

Vom povesti periodic despre cursurile noastre și conceptele de bază conținute în ele pentru a împărtăși cu voi o parte din esența lor.

La fiecare curs învățăm o serie de concepte bine structurate și gândite de profii noștri. Acestea au la bază tehnici din actoria modernă. Toate jocurile și exercițiile pe care le facem au obiective bine definite, însă ne surprind întotdeauna plăcut nuanțele noi pe care cursanții noștri le găsesc cu propria creativitate.

Cursul numărul patru se numește lucrul în echipă concurențial. Ne jucăm cu ideea de concurență la cursul de lucru în echipă, tocmai pentru a arăta irelevanța unui concept care de această dată asta nu are nimic în comun cu ideea de echipă de actorie. Nu v-ați fi așteptat la asta, corect?

Facem jocuri concurențiale doar pentru a demonstra faptul că gravităm aproape pe nesimțite spre un scop comun. Atât din perspectiva pedagogului, cât și a cursantului e distractiv să observi nevoia de colaborare chiar și la lucrul în echipă concurențial. Cu alte cuvinte, ne dorim mult să fii bun pe scenă, dar dacă ești bun și singur pe scenă e irelevant.

Singurul domeniu unde sistemul concurențial este necesar și încurajat este în competițiile sportive.

O dată ce am trecut prin acest concept și exercițiile asociate, ne putem raporta mult mai puternic la cursul anterior, lucrul în echipă, și la conceptele de acolo. Acestea fiind spuse, vă invităm să participați la oricare dintre cursurile noastre live, de luni până vineri, între orele 18:30 – 22:30.

Activitățile de învățare de la cursurile de actorie teatru sau film explică toate aceste lucruri folosindu-se de inteligența ta analitică și emoțională care se manifestă la nivel conștient și subconștient. Scopul nostru este să scoatem personalitatea ta la suprafață și să explorăm noi frontiere ale spiritului uman împreună cu tine!  

Te așteptăm și pe tine la InLight! Înscrie-te la cursuri de actorie teatru sau cursuri de actorie film pentru a aprofunda și aplica toate aceste concepte și multe altele! Pentru mai multe detalii intrați pe link-ul de aici:

https://inlightcenter.ro/inscriere-cursuri-actorie-teatru-inlight/

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.