Skip to main content

Un proiect pornit din pasiune pentru actorie și film, Cursul de Actorie Film Intensiv 2016 a fost un proiect prototip de tip indie, adică am avut resurse minime și ambiții maxime, marca InLight, pe care l-am pornit în vara anului trecut. Pasiunea oamenilor care s-au alăturat și bucuria cu care am lucrat împreună ne-au determinat să continuăm și anul ăsta și de fapt să introducem proiectul în structura conceptului InLight.

La InLight pe platoul de filmare suntem o gașcă de prieteni, dar în același timp foarte bine concentrați pe ceea ce avem de făcut. Ne știm fiecare rolul, fie că lucrăm pe partea de producție sau pe partea de actorie.

Ne place să creăm împreună și să ne gândim la următoarele proiecte. Hai și tu în gașca noastră. Cursul de Film din vară este, așa cum îi spune numele, intensiv. Este un maraton de actorie de o săptămână care începe în fiecare zi de la ora 11:00 și se termină la ora 19:00, cu pauză de masă la ora 14:00 și pauze de 15 minute la fiecare 2 ore. De luni până vineri lucrăm pe rând la: construirea echipei, adevărul în actorie, personaj și la alte concepte de actorie de film și platou de filmare. Sâmbătă și duminică filmăm de dimineață ca să ajungem departe ;). Totul se termină cu o masă cu toată echipa, duminică seara, când ne strângem, de fapt, să wrap up!

Apoi materialul filmat intră în ceea ce se numește post producție, adică se procesează tehnic: sunetul, imaginea și tot ce ține de finisarea din punct de vedere cinematografic. Când e gata, îl înscriem la festivalurile de renume din lume, cum sunt: Berlinale, Cannes, Locarno și altele – câștigăm premiile și ne întoarcem acasă triumfători. Pa baaam!

Vrei să faci parte din proiectul nostru? Bagă-te! Mai avem locuri libere! Pentru informații detaliate despre curs și înscriere intrați pe link-ul de aici: https://inlightcenter.ro/curs-de-actorie-film-intensiv/

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.